Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Kampüsünde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi Kapsamında Futbolcu Ziyareti
Bahçeşehir Kampüsünde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi Kapsamında Futbolcu Ziyareti
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsü Rehberlik Birimi olarak ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' projesi kapsamında Futbolcu olmak isteyen 5.sınıf öğrencilerimizle Bahçeşehir Kampüsü Beden Eğitimi öğretmenlerimizden ve futbol antrenörü Kaya Çolakoğlu hocamıza meslek ziyareti gerçekleştirdik.

25 Nisan 2017 günü Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsünde 5.sınıf’ta eğitim gören ve futbolculuk mesleğine ilgi duyan öğrencilerimiz, Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi kapsamında Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsü Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Kaya Çolakoğlu hocamızla bir araya geldiler. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği ve keyif aldığı bir söyleşi gerçekleştirildi. Hayallerini süsleyen meslek olan futbolculuk hakkında merak ettikleri soruları öğretmenimize yönelterek altın niteliğinde öğütler alan öğrencilerimiz mesleki kariyerlerine giden bu yolda futbolculuk mesleği ile ilgili farkındalık kazandılar.

Kaya Hocamıza bu projemizde bize vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.


Haber
:
Didem Ertana
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
08 Mayıs 2017, Pazartesi 17:16
Okunma
:
909 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları