Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Kampüsü "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında Modacı Ziyaretinde
Bahçeşehir Kampüsü "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında Modacı Ziyaretinde
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokulunda, Rehber öğretmen Özge Delikan’ın düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi kapsamında öğrencilerimiz “Modacılık” mesleğini tanımak için meslek ziyaretinde bulundular.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokulunda 18 Nisan Salı günü, Modacı olmak isteyen öğrenciler, bu mesleği tanımak için Moda Tasarım öğretmeni Kanarya Yılmaz'ı ziyaret ettiler.

Modacı olmak isteyen öğrencilerimiz, mesleğe sahip olmak için gereken koşulları sordular. Moda Tasarım eğitimleri veren Kanarya Yılmaz öğrencileri bir Modacının hangi alanlarda uzmanlaşabileceği, nerelerde çalışacağı ve modacılıkta kullanılan bazı kavramlar konusunda bilgilendirdi. Modelleri, kıyafet çizimlerini ve kullanılan materyalleri inceleyerek meslek konusundaki meraklarını giderme olanağı buldular.

Ziyaretimiz sonrasında öğrencilerimiz, çok keyifli vakit geçirdiklerini ve meslek hakkında birçok şey öğrendiklerini söyleyerek, bu fırsatı onlara sundukları için öğretmenlerine teşekkür etti.


Haber
:
Didem Ertana
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
10 Mayıs 2017, Çarşamba 15:44
Okunma
:
1.292 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları