Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçelievler Okyanus Ortaokulu Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi ''Kidzania'' Gezisi
Bahçelievler Okyanus Ortaokulu Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi ''Kidzania'' Gezisi
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencileri 26 Şubat Salı Günü Rehber Öğretmen Merve Özkapı ve Eda Özcan organizasyonuyla “Kidzania” gezisine katıldılar.

Ortaokul rehberlik birimi olarak yürüttüğümüz “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında rehberlik biriminin organizasyonuyla öğrenciler KidZania’da meslek hayatını deneyimleme fırsatını yakaladılar. Gerçek bir şehrin, çocuklara uygun ebatlarda tasarlanmış hali olan Kidzania’da; itfaiye, emniyet müdürlüğü, hastane, üretim fabrikaları, banka, stadyum gibi 65 aktivite alanı bulunmaktadır. Hayal ettikleri mesleğin gerekliliklerini yerine getiren öğrenciler kazandıkları paraları da harcama fırsatı bularak büyüklerin dünyasını anlama fırsatı elde ettiler. Çocukların özgüven sahibi olmaları, sosyalleşmeleri ve aynı zamanda meslekleri tanımaları açısından çok yönlü bir deneyim alanı olması nedeniyle eğlenerek öğrendiler.


Haber
:
Merve Özkapı
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ayşegül Ünsal, Büşra Atasever, Sinem Turan
Tarih
:
01 Mart 2019, Cuma 10:51
Okunma
:
700 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları