Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Yıldızlar Grubu Öğrencileri Ailemle Okulumdayım Etkinliğinde
Avcılar Yıldızlar Grubu Öğrencileri Ailemle Okulumdayım Etkinliğinde
  • Paylaş
Yıldızlar Grubu öğrencileri 21.12.2019 Cumartesi günü, “Ailemle Okulumdayım“ etkinliği için sınıflarında yerlerini aldılar.

Öğrencilerimiz ve Velilerimiz ilk olarak, güne selamlaşma ve çember zamanıyla başladılar.     ( Günler, sorumluluklarımız, ritmik sayma, onar ritmik sayma, beşer ritmik sayma vb) Günlük rutinler yapıldıktan sonra öğretmen tarafından “Minik Tohum” hikâyesi okundu. Hikâyenin sonunda öğrenciler kendi tasarımları olan saksılarına tohumlarını ektiler. Yıldızlar grubu öğrencileri ve velileri, öğlen yemeği için okulumuzun yemekhanesine geçti. Yemek sonrası, İngilizce etkinliğine katılım sağlandı. Sonrasında öğrencilerimiz düşünce becerileri ‘Şifreli Sayılar’ etkinliğini gerçekleştirdi. Fastrackids dersinde “Matematik” konusu, işlendi. Etkinlik sonunda sayı kadar boncuk dizme etkinliği yapılarak çalışmalar keyifle tamamlandı. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Fatma Kıroğlu
Editör
:
Fatma Kıroğlu
Fotoğraf
:
Fatma Kıroğlu
Tarih
:
02 Ocak 2020, Perşembe 10:31
Okunma
:
633 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları