Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Okyanus Koleji 6. Sınıf Öğrencilerinden Kış Temalı "Winter Fashion" Show
Avcılar Okyanus Koleji 6. Sınıf Öğrencilerinden Kış Temalı "Winter Fashion" Show
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 6. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu Kış temalı "Winter Fashion" Show gerçekleştirildi.Öğrenciler en sevdikleri kış kombinlerini giyerek kıyafetlerini tanıttılar ve neden bu kıyafeti seçtikleri ile ilgili sunumlar yaptılar. Öğrenciler hem çok eğlendi hem de sahneye çıkarak İngilizce konuşmanın getirdiği özgüveni yaşadılar.

Öğrencinin aktif rol aldığı, yaparak-yaşayarak öğrendiği ve sınıf dışında da öğrendiklerini kullanabilecekleri alanlar yaratan bir dil eğitimini benimseyen Okyanus Kolejleri olarak her yıl English Street adı altında etkinlikler düzenlenmektedir. Öğrencilerin kendini ifade edebilmesini, günlük hayatına İngilizceyi yansıtabilmesini ve kelime hazinesini genişletebilmesini amaçlayan English Street etkinlikleri öğrencilerin oldukça keyif aldığı ve İngilizceyi yaşamlarının bir parçası haline getirmelerini kolaylaştıran etkinliklerdir.

Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul İngilizce zümresinin hazırladığı "Winter Fest" etkinliğinde öğrenciler için bir yarışma düzenlendi. Winter Fashion Show isimli yarışmada öğrenciler Kışın giymeyi tercih ettikleri kıyafetleri tanıttılar. Kıyafetlerinin neden yapıldığı ve neden bu kıyafetleri seçtikleri gibi konulara değinen öğrencilere İngilizce öğretmenleri de sorular sordular. İngilizce öğretmenleri yarışma sonucunda verdikleri puanlara göre birinci, ikinci ve üçüncüleri belirlediler. 


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Nur KÜÇÜKALTUN
Tarih
:
03 Ocak 2018, Çarşamba 15:50
Okunma
:
923 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları