Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Kuşlar Grubu Öğrencileri Fen Ve Doğa Etkinliğinde

Okyanus Koleji

Avcılar Kuşlar Grubu Öğrencileri Fen Ve Doğa Etkinliğinde
  • Paylaş
Kuşlar Grubu Öğrencileri 15.04.2019 Pazartesi günü Fen ve Doğa etkinliği için sınıflarındaki masalarda yerlerini aldılar.

Öğrencilerimiz bu hafta Fen ve Doğa etkinliğinde “Mor renk nasıl oluşur?” isimli deneyi gerçekleştirdiler. Deneyin başlangıcında her öğrenciye birer adet su dolu bardak verildi. Ardından fırçalarını ilk önce mavi boyaya damlatmalarını ve su dolu bardağa koymalarını sonra da kırmızı renge batırıp tekrar su dolu bardağa koymaları istendi. Daha sonra kırmızı ve mavi renk karışınca ortaya çıkan mor renk gözlemlendi. Bu etkinlik öğrencilerimizin nesne ya da varlıkları gözlemlemesine olanak sağladı.


Haber
:
Fatma Kıroğlu
Editör
:
Fatma Kıroğlu
Fotoğraf
:
Fatma Kıroğlu
Tarih
:
22 Nisan 2019, Pazartesi 16:05
Okunma
:
717 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları