Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Gezegenler Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde
Avcılar Gezegenler Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde
  • Paylaş
Gezegenler Grubu öğrencileri 10.11.2018 Pazartesi günü sınıf arkadaşları Duru ERDOĞAN’ nın annesi Hülya Hanımı sınıflarına misafir ettiler.

Gezegenler grubu öğrencileri ilk başta Hülya Hanım ile tanışıp, kendilerini tanıttılar. Ardından Hülya Hanım öğrencilerimize Dünya Engelliler Günü hakkında bilgi verdi. Görme, işitme ve yürüme engelli insanlardan bahsetti. Hazırlamış olduğu göz bantlarını öğrencilere dağıtarak görme engeli üzerine çeşitli etkinlikler yaptırdı. İşitme engelli insanların sesleri duymadığından ve onlara nasıl yardımcı olunacağından bahsederek örnekler verdi. Sessiz bir video izleterek işitme engelli insanların neler hissettiğiyle ilgili etkinlik yaptırdı. İşaret dilinde anne, baba ve kardeş kelimelerinin nasıl söylendiğini öğretti. Etkinliğin sonunda öğrencilerimiz için hazırlanmış olan kumbaraları hediye etti. Etkinliğimiz keyifli bir şekilde sonlandı.

    Hülya Hanım’a etkinliği hazırlayıp bizimle paylaştığı için teşekkür ederiz…


Haber
:
Fatma Kıroğlu
Editör
:
Fatma Kıroğlu
Fotoğraf
:
Göksun BİRBEN
Tarih
:
24 Aralık 2018, Pazartesi 13:35
Okunma
:
532 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları