Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir Okyanus Koleji Seçimde
Ataşehir Okyanus Koleji Seçimde
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Seçimde

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılmasını amaçlayan, "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi"projesi, Ataşehir Okyanus Kolejinde Rehberlik servisinden Hüseyin Fırat ve Begüm Boztepe Bayrakdar desteğiyle başarıyla uygulandı.

5.6.7.8. sınıf öğrencileri arasından seçilen sınıf temsilcileri,okul temsilcisi olmak için 01.10.2018 tarihinde gerek sınıfları dolaşarak, gerek hazırladıkları broşürleri, afişleri dağıtarak gerekse okulun konferans salonun da kendilerini tanıtarak vaatlerini seçmenleriyle paylaşarak propaganda sürecine verimli bir şekilde devam etmişlerdir.

Gerçeğini aratmayan seçim çalışmaları istinaden , seçim günü olan 04.10.2018  tarihinde oy verme süreci sonuçlandığında, adaylar arasından 7/B sınıfından  Eren Savaş okul meclisi temsilcisi olarak seçim yarışını kazanmıştır.


Haber
:
Erdinç Bahadır
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
07 Ekim 2018, Pazar 19:27
Okunma
:
662 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları