Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir Okul Öncesi Gezegenler Grubu Öğrencileri Art&Craft Dersinde
Ataşehir Okul Öncesi Gezegenler Grubu Öğrencileri Art&Craft Dersinde
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Gezegenler Grubu Öğrencileri 18 Aralık Salı Günü Mrs. Kübra Rehberliğinde ''Portakal Tasarımlı Tabak'' Yaptılar.

Öğrenciler öncelikle kendi ellerini boş bir kağıt üzerine çizerek el becerilerini destekleyici eylemi gerçekleştirdiler. Daha sonra çizdiklerini yeşil renge boyayarak portakal yaprağı oluşturdular. Bu sayede her çocuk kendi hayal ettiği portakalı tasarlamaya başladı. Sonrasında fırçalarıyla köpük tabakları turuncu renge boyadılar. Hayal ettiklerini gerçekleştirmenin en son aşaması olarak çizip boyadıkları kendi el şekillerini tabaklara yapıştırıp portakal şeklinde tabak oluşturdular.

Öğrenciler bu etkinlik sayesinde hayal etme (Dream of) ve tasarlama (Description) edinimlerini kazandılar. Ayrıca etkinliğe dahil olan çizim (draw a picture) ve küçük kas kullanımını gerektiren hareketleri yapmış oldular (cut the picture). Sözel yönergeleri yerine getirerek oluşturdukları meyve hakkında bilgi sahibi oldular (Eating orange is healthy,an orange consists of vitamin c,it is a fruit).


Haber
:
Kübra KARADUMAN
Editör
:
Hilal KEDİK
Fotoğraf
:
Sevgi ARSLAN
Tarih
:
24 Aralık 2018, Pazartesi 13:30
Okunma
:
416 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları