Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir Okul Öncesi Gezegenler Grubu Öğrencileri Art & Craft dersinde
Ataşehir Okul Öncesi Gezegenler Grubu Öğrencileri Art & Craft dersinde
  • Paylaş
Gezegenler Grubu Öğrencileri '' Ebru '' Çalışması Yapıyor...

Ataşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Gezegenler Grubu öğrencileri 22 Kasım Perşembe günü Sevgi öğretmen ve Mrs.Kübra rehberliğinde Ebru Çalışması yaptılar.

Öğrenciler tek tek etkinlik masasına çağırıldı. Köpükle zemin hazırlandıktan sonra parmak boyasıyla söylenen renklerin öğrenciler tarafından seçilmesi istendi. Her öğrenci seçtiği üç rengi köpüğün üzerine dökerek kürdan yardımıyla renkleri birbirine karıştırıp değişik şekiller oluşturdu (Mix the colours and appearance design). Şekil ve desen çalışması tamamlandıktan sonra resim kağıdı yardımıyla desenin üzerine hafif hareketlerle bastırılarak şeklin kağıda çıkması sağlandı. Bu etkinlik sayesinde öğrenciler değişik şekiller hayal ederek görsel ve algısal zeka gelişimini destekleyici küçük kas kullanımını gerektiren hareketleri yaptılar (Imagine the different shapes and Supporting the creative mind).


Haber
:
Kübra KARADUMAN
Editör
:
Hilal KEDİK
Fotoğraf
:
Sevgi ARSLAN
Tarih
:
27 Kasım 2018, Salı 13:14
Okunma
:
349 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları