Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Anneler Günü Kahvaltısı
Anneler Günü Kahvaltısı
  • Paylaş
Güneşli, Beylikdüzü ve Bahçeşehir Okyanus Koleji velileri, farklı mekanlarda düzenlenen Anneler Günü kahvaltısında buluştular.

Okyanus Kolejleri'nde, Anneler Günü nedeniyle kampüslerdeki gösterilerin yanı sıra, kahvaltı etkinlikleri de düzenlendi...

Güneşli Okyanus Koleji velileri, 12 Mayıs 2013 Pazar günü Ataköy Marina'da bulunan Nossa Costa Restoran'daki Anneler Günü kahvaltısında buluştular.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda veliler birbirleriyle kaynaşma fırsatı bulurken, öğrenciler de palyaçoların yüz boyama ve çeşitli etkinlikleriyle keyifli dakikalar geçirdiler.

Kahvaltıdan sonra havuz kenarında sohbet eşliğinde kahvelerini yudumlayan veliler, koyu bir sohbete daldılar.

Anneler Günü için hazırlanan hediyeler velilere takdim edilirken, veliler de bu güzel organizasyon için okul yönetimine çok teşekkür ettiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji velileri de, 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü 9.30-13.00 saatleri arasında Bahçeşehir Gölet Restaurant'ta düzenlenen "Anneler Günü Kahvaltısı"nda buluştular. 

Velilerin birbirleriyle kaynaşma fırsatı bulduğu kahvaltıda "Yılın Annesi" seçilen 6-A Sınıfı'ndan Koray Cömert'in annesi Tuğba Hanım'a çiçek ve plaketi, Beylikdüzü Okyanus Koleji Okul Müdürü Mesut Mugan tarafından takdim edildi.

Mugan'ın günün anlam ve önemine yönelik konuşması sırsında oldukça duygusal anlar yaşandı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji tarafından da 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Bahçeşehir Cevheri's Restaurant'ta Anneler Günü kahvaltısı düzenlendi.

Okul Müdürü Erdem Üzam'ın Anneler Günü'ne özel konuşmasıyla başlayan kahvaltı, Müzik Öğretmeni Serhat Aslan ve ekibinin mini konseri eşliğinde devam etti.

Bu özel günlerinde eğlenmeyi hak eden anneler, şarkılara çoşkuyla eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdiler. Kahvaltı sırasında tüm annelere gül hediye edildi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Mayıs 2013, Pazartesi 16:17
Okunma
:
5.584 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları