Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Anasınıfı Öğretmenleri Bilim Yolculuğunda
Anasınıfı Öğretmenleri Bilim Yolculuğunda
  • Paylaş
Avcılar ve Güneşli anasınıfı öğretmenlerimiz TÜBİTAK tarafından düzenlenen Bilim şenliğine katıldılar. Birçok bilim adamının da katıldığı şenlikte çeşitli seminerler veridi.

    Avcılar ve Güneşli anasınıfı öğretmenlerimiz TÜBİTAK tarafından düzenlenen Bilim şenliğine katıldılar. Birçok bilim adamının da katıldığı şenlikte çeşitli seminerler verildi. Öğretmenlerimizin katıldığı seminerlerden bazıları şöyle

*Okul Öncesi Dönemde Bilim Eğitimi Prof.Dr. Berrin AKMAN

*Çocuklar yaratıcı anne babalar istiyor Prof.Dr.Belma TUĞRUL

*Okul Öncesi dönemde yaratıcı drama Nalân OLGUN

*Okul Öncesi dönemde çevre eğitimi  Prof.Dr.Gelengül HAKTANIR

      Ankara da düzenlenen bu eğitim programında yaratıcı drama ve deney çalışmalarına birebir katılırken Ankara da ki çeşitli okullardan gelen öğrencilerin deney ve etkinliklerini de yakından gözlemleme fırsatı bulduğumuz bu yararlı konferansta aynı zaman da bölümlerinde uzmanlaşmış öğretim görevlilerinden de değerli bilgiler aldık. Bilimin insan hayatında ki yerini ve önemini bir kez daha anladığımız bu çalışmada bize söylenilen çok değerli bir sözden yola çıkarak artık fen ve doğa çalışmalarımızda ki yeni sloganımız BİLİM HER YERDE doğrultusunda çocuklarımıza bilimi sevdirmeye yeni bilim insanları yetiştirmeye devam edeceğiz.. Gördüklerimizi öğrendiklerimizle harmanlayıp okulumuz da öğrencilerimize öğreteceğimiz için çok mutluyuz. Okyanus kolejleri ailesinin en küçük fertleri olarak kurumumuzun bize vermiş olduğu bu eğitim imkânı için teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim seminerlerinde bilgilerimizi yenilemek ve tazelemek için sabırsızlanıyoruz.

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
05 Aralık 2007, Çarşamba 00:00
Okunma
:
1.892 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları