Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Almanca Yollarda Otobüsü Okyanus'a da Uğrayacak
Almanca Yollarda Otobüsü Okyanus'a da Uğrayacak
  • Paylaş
Türkiye Goethe Enstitüleri ile Robert Bosch Stiftung‘un ortak projesi olan ve öğrencileri Almanca'ya özendirmeyi amaçlayan "Almanca Yollarda Otobüsü" , Güneşli Anadolu Lisesi'ni de ziyaret edecek.

Yabancı dil eğitimine büyük önem veren Okyanus Kolejleri, Almanca etkinliğine katılacak...

Türkiye Goethe Enstitüleri ve Robert Bosch Stiftung'un ortak projesi olan Almanca Yollarda Otobüsü, 30 Ekim 2013 tarihinde Güneşli Okyanus Anadolu Lisesi'ne gelecek.

İlk iki Türkiye turunda 28.000 km kateden Almanca Yollarda Otobüsü, 65 şehirde 240'ı aşkın okul ve üniversiteyi ziyaret etti. Yaklaşık 23 bin ilk, orta ve yükseköğretim öğrencisi Almanca Otobüsü etkinliklerine katıldı.

"Deutsch Unterwegs-Almanca Yollarda" bu yıl da başarı öyküsünü sürdürecek. 11 Şubat 2013'te İzmir'de üçüncü turun başlangıcı etkinliklerle kutlanırken, toplam 40 şehirde 100 okul ve 10'un üzerinde üniversite ziyareti planlandı.

Tur otobüsü; yeni ilginç eğitsel oyunlar ve yarışmalar hazırladı. Türlü etkinlikler ve zengin çeşitli iletişim araçlarıyla öğrencileri Almanca'ya özendirmeyi ve onları dil öğrenmeye isteklendirmeyi amaçlayan etkinlik, anadili Almanca olanlarla kendiliğinden bir iletişim kurulmasını da sağlıyor. Birlikte gerçekleştirilen etkinliklerin yanı sıra, karşılıklı olarak birbirini tanımak ve kişisel Türk-Alman buluşmaları programın ağırlık merkezini oluşturuyor.

Etkinliğe Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ve Mercedes-Benz Türk A.Ş.  de destek veriyor.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Mayıs 2013, Pazartesi 13:48
Okunma
:
1.327 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları