Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 9. sınıflar arasında 28 Kasım 2018 Çarşamba günü düzenlenen "True - False" etkinliği
9. sınıflar arasında 28 Kasım 2018 Çarşamba günü düzenlenen "True - False" etkinliği
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Kolejinde 9. sınıflar arasında 28 Kasım 2018 Çarşamba günü düzenlenen "True-False" etkinliğinde öğrenciler, hem İngilizce bilgilerini hem de genel kültür bilgilerini yarıştırarak keyifli vakit geçirdiler.

Öğrenciler etkinlik sırasında farklı alanlarda hazırlanan sorulara cevap verirken aynı zamanda yabancı dilde sorulan sorulardaki şaşırtmalara takılmamak için tüm dikkatleriyle konsantre oldular. Arkadaşlarıyla tartışarak doğru cevabı bulmaya çalışan sahnedeki öğrenciler, konferans salonunda bulunan diğer arkadaşlarının da desteğiyle bunu başarmaya çalıştılar. Beraberlikle biten yarışmada öğrencilere ekstra sorular sorularak kazanan takım belirlenmeye çalışılırken; her soru ve her cevap konferans salonunda büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Kazanan takım İngilizce öğretmenleri ve arkadaşları tarafından tebrik edildi.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
22 Aralık 2018, Cumartesi 11:34
Okunma
:
567 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları