Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 8. Sınıflara'a "SBS'ye Hazır Ol" Semineri
8. Sınıflara'a "SBS'ye Hazır Ol" Semineri
  • Paylaş
Bahçeşehir, Avcılar, Ataşehir ve Beylikdüzü Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencilerine, Okyanus Kolejleri Rehberlik Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik tarafından, "SBS'ye Hazır Ol" semineri verildi.

SBS için geri sayım başlarken, Okyanus Kolejleri de 8. Sınıf öğrencilerini SBS'ye en iyi şekilde motive etmek için çalışıyor...

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 11 Nisan 2013 Perşembe günü, Avcılar Okyanus Koleji'nde de 16 Nisan 2013 Salı günü, 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak "SBS'ye Hazır Ol" semineri verildi.

Okyanus Kolejleri Rehberlik Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik tarafından verilen seminerde; "Sınava kadar olan zamanımızı nasıl değerlendirmeliyiz? Hedeflerimiz, şuanki puanlarımızı nasıl arttırabiliriz ve motivasyonumuzu nasıl sağlarız?" gibi konularda öğrencilere bilgi sunuldu.

Seminer sonrasında öğrenciler, Bora Serhat Çelik ile bire bir görüşerek, kafalarına takılan soruları sorma fırsatı buldular.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde de 18 Nisan 2013 Perşembe günü SBS'ye 51 gün kala yapılan "SBS İçin Hazır Ol" seminerinde öğrencilerin sınav gerçeğine bakış açıları üzerinde duruldu.

Öğrenci paylaşımları ve hayatın içinden verilen çeşitli örneklerle öğrencilere motivasyon kazandırma çalışmaları sürdürüldü. 

Okyanus Koleji Rehberlik Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik tarafından sunulan seminer, Mental Aritmetik sınıfında sohbet şeklinde ilerlerken, karşılıklı diyaloglar, soru-cevaplar ve paylaşılan öneriler bu rehberlik çalışmasını daha etkin ve keyifli hale getirdi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de 14 Mayıs 2013 Salı günü gerçekleştirilen seminer de oldukça verimli geçti.

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
14 Mayıs 2013, Salı 16:18
Okunma
:
3.866 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları