Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 7.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde
7.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 25 Nisan Perşembe günü gerçekleştirdiler.Etkinlikte öğrenciler “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemi hakkında konuştular.

Okyanus Koleji öğrencileri her hafta gündemdeki önemli gün ve haftaları takip ediyorlar. Bu haftaki Talk to Okyanus etkinliğinde Okyanus Koleji öğrencileri “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı “ ile ilgili sunumlarını yaptılar. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk Ulusunun bağımsızlığını ilan ettiği tarihin 23Nisan olduğunun üzerinde duran öğrencilerimiz ,Türk tarihinde önemli bir yere sahip olan bu önemli günün tarihi hakkında bilgiler paylaştılar.

Öğrenciler,Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ulusal bayramın dünya genelinde nasıl kutlanıldığının bilgilerini paylaştılar ve bugünün çocuklarının yarının büyükleri olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattılar. “Vatanı korumak,çocukları korumak ile başlar “ ifadesini coşkuyla paylaşan ve etkinliğe katılım gösteren öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder ve tüm çocukların bayramını kutlar.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
02 Mayıs 2019, Perşembe 12:30
Okunma
:
537 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları