Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 7. SINIFLAR TALK TO OKYANUS ETKİNLİĞİNDE ATATÜRK'Ü ANDILAR
7. SINIFLAR TALK TO OKYANUS ETKİNLİĞİNDE ATATÜRK'Ü ANDILAR
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul 7. Sınıf öğrencileri, bu haftanın Talk To Okyanus köşesinde ölümünün 81. yılında Mustafa Kemal Atatürk’ü andılar.

7. sınıf öğrencilerinin sunumlarıyla katıldığı Talk To Okyanus köşesi bu hafta, öğrencilerin duygusal görüntülerine sahne oldu.

Öğrenciler, yaptıkları İngilizce konuşmalarında, Atatürk’ün hayatını ve yaşamındaki kesitleri izleyicileriyle paylaştılar. Büyük önder Atatürk’ün emanetinin bekçileri olduğunu dile getiren ve her zaman onun izinde yürüyeceğini belirten öğrenciler, kendisine sahip oldukları koşulsuz sevgi ve saygıyı hazırladıkları duygusal cümleleriyle taçlandırdılar. Sunumlarında, Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimize ışık tutan çeşitli sözlerine de yer veren konuşmacılar, izleyicilerine bir yandan duygusal anlar yaşatırken bir yandan da, böylesi büyük bir öndere sahip olmanın gururunu da beraberinde hissettiler. Ortaokul öğrencilerinin etkin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, konuşmacılar, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünü sunumlarında İngilizce olarak ifade etmenin haklı gurunu yaşadılar.

Etkinliğe konuşmacı ve izleyici olarak katılmış olan tüm ortaokul kademesi öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
20 Kasım 2019, Çarşamba 16:54
Okunma
:
527 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları