Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 6.Sınıflar Language Day Etkinliğinde Filozof Oldular!
6.Sınıflar Language Day Etkinliğinde Filozof Oldular!
  • Paylaş
Okyanus Koleji Bayrampaşa Kampüsü Ortaokul Kademesinde 6. Sınıflar “Language Day” Kapsamında Felsefe Dünyasına Yolculuk Yaptılar.

Bayrampaşa Okyanus Koleji 6. Sınıf öğrencileri, 28 Kasım Perşembe günü hem İngilizce hem de düşünmenin önemini eğlenceli bir şekilde vurgulama amacı taşıyan “Language Day” etkinliğini gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz ünlü düşünürlere ait kendi seçtikleri cümlelerle ilgili sunumlar hazırlayıp konferans salonunda arkadaşlarına sunum yaptılar. Aynı zamanda öğrencilerimiz seçtikleri felsefecileri temsilen onlara o kişileri hatırlatan kıyafet ve aksesuarlarla sunumlarını süslediler.

Sunumların arkasından dinleyiciler ve sunucular sunumu yapılan cümleler üzerine tartışıp, fikir paylaşımında bulunarak dolu dolu iki ders saatini düşünerek geçirdiler. Etkinlik süresince İngilizce Öğretmenlerimiz de öğrencilerimizle beraber tartışmalara katılıp onları cesaretlendirip, desteklediler. Etkinlik sonunda 6. Sınıf öğrencileri düşünmenin ve fikir paylaşımının ne kadar önemli ve eğlenceli bir aktivite olduğunu öğrendiler hem de arkadaşlarıyla ilişkilerini güçlendirecek paylaşımlarda bulundular. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
01 Aralık 2019, Pazar 20:52
Okunma
:
541 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları