Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 6. Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde
6. Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 17 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrenciler “World Art Day ” (Dünya Sanat Günü) konusu hakkında bilgi verdiler.

Okyanus Koleji öğrencileri yepyeni konularıyla yine gündemde ,önemli gün ve haftaları takip ediyor. Bu haftaki Talk to Okyanus etkinliğinde Okyanus Koleji öğrencileri “15 Nisan Dünya Sanat Günü” hakkında önemli bilgiler paylaştılar. Etkinlikte öğrenciler, Leonardo Da Vinci’nin doğum günü olan 15 Nisan’ın, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Türkiye’nin önerisiyle 2012’den itibaren Dünya Sanat Günü olarak kabul edilişi hakkında detaylı olarak bilgilendirme yaptılar.

Talk to Okyanus köşesinde öğrenciler toplum ve sanatın içeriğinin önemini ve sanatın yaşamın içinden geldiği gibi aynı zamanda toplumda yaşayan bireylerin yaşamlarını etkilediğini dile getirdiler. "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” Mustafa Kemal Atatürk’ün bu özlü ifadesiyle etkinliği sonlandıran ve etkinliğe katılım gösteren öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder.          


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
02 Mayıs 2019, Perşembe 12:23
Okunma
:
499 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları