Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 6. Sınıf Öğrencileri "English Street" Etkinliğinde
6. Sınıf Öğrencileri "English Street" Etkinliğinde
  • Paylaş
Çekmeköy Okyanus Koleji Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri kışa “Merhaba!” dedikleri English Street etkinliğinde buluştular.

6. sınıf öğrencilerimiz İngilizce öğretmenleri tarafından yönlendirilerek, kış mevsimi temalı English Street etkinliği ve kış kıyafetlerini sergiledikleri Winter Fashion Show için heyecanla hazırlandılar. Öğrencilerimizin tanıttıkları başta atkı, kazak, bere ve eldivenler olmak üzere kış kıyafetleri ile öğrencilerimizin gösterileri izleyenlerin içini ısıtıp yüzlerinde kocaman sıcacık bir gülümseme bıraktı. Heyecanla hazırladıkları gösteriyi sunmak ve giydikleri kıyafetleri tanıtmak isteyen öğrencilerimiz ve tüm izleyenler İngilizce’yi gerçek hayat ile iç içe yaşamanın heyecanını yaşadılar. Öğrencilerimizin yaşadığı bu keyifli anlar Ortaokul İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan English Street fotoğraf çerçevesi ile çekilen fotoğraflar sayesinde ölümsüzleştirildi.

Etkinlikte görev alan ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, sıcacık bir kış geçirmelerini dileriz...


Haber
:
Gökçe Kanza
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Gökçe Kanza
Tarih
:
03 Ocak 2018, Çarşamba 16:55
Okunma
:
510 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları