Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 5.Sınıflar Okyanus Channel Haberlerini Sunmaya Devam Ediyor!
5.Sınıflar Okyanus Channel Haberlerini Sunmaya Devam Ediyor!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri Okyanus Channel Etkinliğini 19 Nisan Cuma günü gerçekleştirdi. Etkinlikte 5. Sınıf öğrencileri Fashion Culture News (Moda Kültür Haberleri) ,Fashion Show News (Moda Haberleri ), Sport News (Spor Haberleri) ve Weather Forecast (Hava Durumu) haberlerini sundular.

Okyanus Channel’da öğrenciler, her hafta güncel haberleri büyük bir coşkuyla sunmaya ve bizlerle paylaşmaya devam ediyorlar. Okyanus Koleji öğrencileri, yapılan etkinlikle dil becerilerini her hafta daha da etkinleştirerek konuşma becerilerini geliştiriyorlar. Okyanus Channel köşesinde, 5/A sınıf öğrencileri Moda Kültür Haberlerini,Spor Haberlerini,5/B sınıfı öğrencileri Moda Haberlerini, 5/C sınıf öğrencileri de Hava Durumu Haberlerini sundu.

Akıcı bir şekilde haber sunum yapan öğrenciler, kültür haberlerinden moda dünyasındaki trendlere,spor haberlerinden önümüzdeki haftanın hava durumuna kadar birçok önemli bilgiyi paylaştılar ve dinleyici öğrenciler de etkinliği hayranlıkla izleyerek dinleme becerilerini geliştirdiler. Etkinlikte haber sunumlarını yapan ve dinleyici olarak katılım gösteren tüm öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
02 Mayıs 2019, Perşembe 12:27
Okunma
:
527 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları