Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 5.Sınıflar Okyanus Channel Etkinliğinde!
5.Sınıflar Okyanus Channel Etkinliğinde!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri Okyanus Channel Etkinliğini 29 Kasım Cuma günü gerçekleştirdiler. Etkinlikte 5.sınıf öğrencileri Bayrampaşa Kampüsüyle ilgili çeşitli haberlerin sunumunu yaptılar.

Okyanus Channel’da öğrenciler, her hafta güncel olayları takip ederek haberlerini sunmaya devam ediyor. Okyanus Koleji öğrencileri, kampüsümüzdeki güncel haberler takip edip, her hafta akıcı ve etkin sunumlarını yapmaya devam ediyorlar. Etkinlikle beraber günden güne gelişen dil becerilerini ortaya serip ve onlara verilen bu görevle sorumluluk bilincini pekiştiriyorlar.

Bu haftaki Okyanus Channel köşesinde, 5/A sınıf öğrencileri hava durumunu, 5B sınıf öğrencileri spor ve okulumuzdakii etkinlik haberlerini, 5D sınıf öğrencileri okulumuzun akademik başarılarının haberini sunarken, 5C sınıfı öğrencisi etkinliğin sunuculuğubu yaptı. Okyanus Channel’da haberleri sunulurken bu etkinlikten büyük bir keyif alan dinleyiciler, dinleme anlama beccerilerini geliştirirken, bir sonraki haftanın haberleri için de oldukça heyecanlandılar.

Etkinliğe katılan ve özverili bir şekilde sunumlarını yapan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
01 Aralık 2019, Pazar 20:44
Okunma
:
544 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları