Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 5. Sınıflar Okyanus Channel' Da Okul Haberlerini Sunmaya Devam Ediyor
5. Sınıflar Okyanus Channel' Da Okul Haberlerini Sunmaya Devam Ediyor
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Okyanus Channel Etkinliğini 8 Kasım Cuma günü gerçekleştirdiler.

Bu hafta bir yenisi daha gerçekleştirilen etkinlikte, 5. Sınıf öğrencileri aktiviteye konuşmacı olarak katılmanın yanı sıra bu hafta aktivitenin sunumunu da üstlenerek okulda gerçekleşen güncel haberi paylaşmışlardır. Okyanus Koleji öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Okyanus Channel etkinliği, İngilizce dilini aktif olarak kullanılmasının yanı sıra, öğrencilerin toplum içinde konuşmacı olarak katılabilme, kendini İngilizce olarak ifade edebilme yeteneklerine katkı sağlamaktadır.

Konuşmacılar bu hafta, okulumuzda yapılan “Language Day” günü ile İngilizce faaliyetlerini, kazanılan çeşitli başarılar ile spor faaliyetlerini, Tüyap gezisi ile kültürel faaliyetleri ve ortaokul öğrencilerinin akademik başarılarını konu alarak haberlerini sunmuşlar ve dil becerilerine katkı sağlamışlardır. Büyük heyecan ve alkışlarla son bulan etkinliğin, bir sonraki tekrarı için öğrenciler şimdiden gün saymaktadır.

Etkinliğe katılan ve özverili bir şekilde sunumlarını gerçekleştiren öğrencilere teşekkür ederiz.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Kasım 2019, Pazartesi 11:07
Okunma
:
570 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları