Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 5. Sınıflar Okyanus Channel'da Haberleri Sunmaya Devam Ediyor
5. Sınıflar Okyanus Channel'da Haberleri Sunmaya Devam Ediyor
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri Okyanus Channel Etkinliğini 13 Aralık Cuma günü gerçekleştirdiler. Etkinlikte 5.sınıf öğrencileri Bayrampaşa Kampüsüyle ilgili çeşitli haberlerin sunumunu yaptılar.

Okyanus Channel’da öğrenciler, her hafta güncel olayları takip ederek haberlerini sunmaya devam ediyor. Okyanus Koleji öğrencileri, yaptıkları araştırmalarla her hafta bilgilerini yenileyip, etkin ve akıcı bir şekilde sunumlarını yapıp dil yeteneklerini pratiğe döküyorlar ve onlara verilen bu görevle sorumluluk bilincini pekiştiriyorlar. Bu haftaki Okyanus Channel köşesinde, 5/A sınıf öğrencileri okulumuzun akademik başarılarını, 5C sınıf öğrencileri durumunu, 5D sınıf öğrencileri spor ve okulumuzdaki etkinlik haberlerini sunarken, 5B sınıfı öğrencisi etkinliğin sunuculuğunu yaptı. Okyanus Channel’da haberleri sunarken aynı zamanda bu etkinlikten büyük bir keyif alan öğrenciler bir sonraki haftanın haberleri için de dinleyicileri heyecanlandırdılar Etkinliğe katılan ve özverili bir şekilde sunumlarını yapan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
16 Aralık 2019, Pazartesi 00:38
Okunma
:
621 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları