Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 5. Sınıflar'ın "Europe to Asia" Gezisi
5. Sınıflar'ın "Europe to Asia" Gezisi
  • Paylaş
Bahçeşehir ve Beylikdüzü Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri, "Europe to Asia" gezisinde, İstanbul'un iki yakası ve tarihi yerlerini kulaklıktan İngilizce olarak dinleyip, turistlerle konuşma fırsatı buldular.

"Ah İstanbul...Beni büyüleyen isimlerden en çok büyüleyeni senin ismin" der Pierre Loti...

Bahçeşehir Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri de 14 Mayıs 2013 Salı günü İngilizce Zümresi'nin düzenlediği "Europe to Asia" gezisinde İstanbul'un güzelliklerini yaşadılar.

Öğrenciler, kendilerini okuldan alan üstü açık otobüs ile İstanbul turu yaptılar. Gezi sırasında iki kıtayı ve iki kıtaya ait tarihi yerleri kulaklıklarla "İngilizce" olarak dinleyen öğrencilerin öğle yemeği durağı ise Sultanahmet oldu.

Öğle yemeği sonrası Sultanahmet Meydanı'nda turistlerle İngilizce röportaj yapma ve bir sene boyunca hazırlık sınıfı olmanın verdiği bilgi dağarcığını kullanma fırsatı bulan öğrenciler, bu keyifli gezide hem eğlendiler, hem de İngilizce pratiği yaptılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 5.  Sınıf öğrencileri de 28 Mayıs 2013 Salı günü İngilizce Zümresi tarafından düzenlenen "Europe to Asia" gezisine katıldılar. 

Öğrenciler, kendilerini okuldan alan üstü açık otobüs ile Avrupa'dan Asya'ya İstanbul'un tüm tarihi güzelliklerini görme fırsatı bulurken, aynı zamanda da gezilen yerlerle ilgili bilgileri kulaklıklarla İngilizce olarak dinlediler. 

Bu keyifli gezi sonrasında Sultanahmet'te verilen yemek molasının ardından, ülkemizi ziyarete gelen turistlerle İngilizce pratiği yapan öğrenciler, sordukları sorularla, yıl boyunca öğrendikleri tüm bilgileri kullanma fırsatı buldular.

 

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
29 Mayıs 2013, Çarşamba 15:20
Okunma
:
3.534 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Burçak çakmak / 16 Mayıs 2013, Perşembe 18:19
Çok güzel geçti :))
Çağrı Kutluğ / 17 Mayıs 2013, Cuma 11:30
Çok keyifli , güzel ve faydalı bir etkinlikti. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Emel H.TURNA / 17 Mayıs 2013, Cuma 11:46
Çocuklarımız adına cok güzel bir etkinlik oldu..İngilizceyi daha etkin bir sekilde kullanma fırsatları oldu.Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz...
Emrah KARATEPE / 18 Mayıs 2013, Cumartesi 09:27
Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve gezi sırasında Ülkemizi ve Okyanus Kolejleri'ni en iyi şekilde temsil eden sevgili öğrencilerimize teşekkür ederim.
Cemre Karamanlı / 18 Mayıs 2013, Cumartesi 16:54
Hepimiz için eğlenceli , güzel ve ögretici bakımından çok iyi bir geziydi.Bize bu güzel geziyi hazırlayan Tüm Ögretmenlere , İngilizce Zümresi'ne ve özellikle okulumuzun İngilizce Ögretmeni SERAY ÖLÇER 'E ÇOK TEŞEKKÜRLER....
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları