Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 5. Sınıf Öğrencilerimiz "Pratik Matematik" Ekibi ile Problem Çözmenin Ne Kadar Eğlenceli Olduğunu Öğrendiler
5. Sınıf Öğrencilerimiz "Pratik Matematik" Ekibi ile Problem Çözmenin Ne Kadar Eğlenceli Olduğunu Öğrendiler
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul 5. sınıf öğrencilerimiz "Pratik Matematik" ekibinin istasyon çalışmaları ile günlük yaşantımızda matematiğin ne kadar önemli olduğunu eğlenerek öğrendiler.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul 5. sınıf öğrencilerimiz "Pratik Matematik" ekibinin istasyon çalışmaları ile eğlenerek problem çözmeye çalıştılar. Ekibin amacı matematiğin sıkıcı olmadığını, problem çözmenin eğlenerek de yapılabileceğini göstermekdi. Öğrencilerimiz üçerli gruplar halinde, her istasyona uğrayarak problemleri çözmeye çalıştılar. Ellerine verilen kâğıtlara her istasyonda buldukları sonuçları yazarak birbirleriyle tatlı bir rekabet içine girdiler. Hem eğlenen hem ögrenen öğrencilerimiz bu çalışmadan çok memnun kaldılar. Bütün Pratik Matematik  ekibine ve öğrencilerimize eşlik eden Şükriye Al matematik öğretmenimize teşekkür ederiz.

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Şükriye Al
Tarih
:
09 Kasım 2017, Perşembe 09:10
Okunma
:
784 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları