Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 5. Sınıf Öğrencileri English Street Etkinliğinde Dream Destinaton Sunumlarını Gerçekleştirdiler!
5. Sınıf Öğrencileri English Street Etkinliğinde Dream Destinaton Sunumlarını Gerçekleştirdiler!
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 5.sınıf öğrencileri İngilizce dersinde hayallerindeki ülkeleri arkadaşlarına tanıttılar. Görsellerle süsledikleri etkinlikte seçtikleri ülkelerin geleneksel kıyafetlerinden ve yiyeceklerinden de bahsettiler.

Eryaman Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencileri English Street etkinliklerinden biri olan Dream Destination sunumlarını gerçekleştirdiler. Öğrendikleri kelime ve cümle yapılarını günlük dile geçirmeyi sağlayarak pratiklerini güçlendiren English Street etkinlikleri öğrencilerin İngilizceyi sadece bir ders olarak görmelerini değil hayatlarının bir parçası haline getirmelerini sağlamaktadır. Öğrenciler dersten keyif alarak sunum becerilerini geliştirmekte ve pratiklerini sağlamlaştırmaktadır.

Dream Destination etkinliğinde öğrenciler hayallerinde gitmek istedikleri bir ülke belirlediler ve ülke hakkında araştırma yaparak slaytlar hazırladılar. Hazırladıkları slaytlarda arkadaşlarına seçtikleri ülkenin geleneksel kıyafetlerinden, yemeklerinden, turistik mekanlarından ve hava durumundan bahseden öğrenciler yanlarında getirdikleri bavullarla seçtikleri ülkeye giderken yanlarında neler götüreceklerini sebepleriyle anlattılar. Sunum kabiliyetlerini geliştirmenin yanı sıra derste öğrendikleri kelime ve cümle yapılarını kullanma imkanı bulan öğrenciler Dream Destination etkinliği sayesinde merak ettikleri ülkeler hakkında bilgi sahibi de olmuş oldular. Öğrencilerimizi başarılı sunumlarından ötürü tebrik ederiz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Ayşegül Kaplanoğlu, Yunuscan Sarıaslan
Tarih
:
01 Nisan 2018, Pazar 00:43
Okunma
:
925 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları