Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 4. Sınıf Öğrencileri ‘Who is the Winner?’ Yarışması Sınıf İçi Etkinliğinde
4. Sınıf Öğrencileri ‘Who is the Winner?’ Yarışması Sınıf İçi Etkinliğinde
  • Paylaş
İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri İngilizce Derslerinde Grup Çalışmasına Dayalı Bir Yarışma Etkinliği Gerçekleştirdi.

Mavişehir Okyanus Koleji 4 A ve 4 B sınıfları 06.11.2017- 10.11.2017 haftasında ‘Who is the winner?’isimli bir yarışma yaptılar. İlk olarak, sınıf içersinde gruplara ayrılan öğrenciler, yarışmanın yönergeleri hakkında bilgilendirildiler. Akıllı tahta ekranında yansıtılan İngilizce genel kültür sorularına, hızlı ve doğru cevap vermeye çalışan öğrenciler cevaplarını kendilerine verilen kağıt üzerine belirli sürede yazdılar. Yarışma çerçevesinde yabancı dili doğru kullanmanın yanı sıra grup çalışması kurallarına da uymanın önemi büyüktü. Yarışma boyunca heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yaşayan öğrenciler, sonucu öğrenmek için sabırsızlandılar. Yarışma sonunda sorulara en çok doğru cevabı veren grup kazanan grup oldu ve ilerleyen tarihlerde konferans salonunda sınıflar arası olarak düzenlenecek etaba katılmaya hak kazandı.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
FundaYamak
Tarih
:
10 Kasım 2017, Cuma 14:49
Okunma
:
924 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları