Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 3. Sınıf Öğrencileri ‘BBC Word Master’ Yarışması Sınıf İçi Etkinliğinde
3. Sınıf Öğrencileri ‘BBC Word Master’ Yarışması Sınıf İçi Etkinliğinde
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. Sınıf Öğrencileri "BBC Word Master " Yarışması ile İngilizceyi Keyifle Öğreniyor.

Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. sınıf öğrencileri, 06.11.2017- 10.11.2017 haftasında Main Course dersi kapsamında sınıf içi etkinlik olarak bir yarışma gerçekleştirdiler.

Yarışma kapsamında, akıllı tahta ekranına öğrencilerin karşısına genel bilgilerini ölçmeye yönelik İngilizce cümleler yansıtıldı. Yarışmanın yönergelerine göre, öğrencilerin görevi bu cümlelerdeki eksik yerleri kendilerine karışık verilen harflerden kelimeler türeterek tamamlamaktı. Grup çalışması olarak gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler fikir paylaşımı yaparak kendilerine verilen süre içerisinde görevi tamamlamaya çalıştılar. Oluşturacakları kelimenin anlamı kadar yazılışının doğruluğunun da önemli olduğu yarışmada öğrenciler hem geçmiş bilgilerini tekrar etme şansı yakaladılar hem de keyifli vakit geçirme şansı yakaladılar.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Funda Yamak
Tarih
:
11 Kasım 2017, Cumartesi 16:21
Okunma
:
1.304 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları