Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 3-D Sınıfı Öğrencileri Turkcell Diyalog Müzesi’nde
3-D Sınıfı Öğrencileri Turkcell Diyalog Müzesi’nde
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar Ve Yetenekliler ilkokul 3-D sınıfı öğrencileri dünyada milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen "Sessizlikte Diyalog" sergisini gezdiler.

Sıra dışı bir deneyim için Sessizlikte Diyalog Sergisi'ne giden öğrenciler, hayatlarının deneyimini yaşadılar!

Özel bir alana kurulmuş sergide işitme engelli rehberleri ile birlikte, tamamen sessiz bir ortamda sözsüz iletişimi keşfettiler. Empati kurma yetenekleri ile birlikte farkındalıklarının da artmasını sağlayan bu sergi, hayatları boyunca yaşabilecekleri en olağanüstü deneyimlerden biri oldu!

Özel bölümlerden oluşan sergide; yüz ifadelerini ve vücut dillerini nasıl etkin kullanabileceklerini, işitme dışındaki duyularıyla neler başarabileceklerini gördüler.

Zorlukları fırsata dönüştürme yetenekleri güçlenirken, kendileri ve çevrelerindekilerle ilgili tüm önyargılarını sonsuza dek geride bıraktılar.

Mutlaka deneyimlenmesi gerekenler Sessizlikte Diyalog sergisi ile hayata bakış açıları değişti.

Öğrenciler gezdikleri sergide, eğlenceli dakikalar geçirmenin yanı sıra sergi kültürünü de öğrenerek çeşitli aktivitelerin keyfini çıkardılar.

 

 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Tuğba EREN
Tarih
:
24 Ekim 2017, Salı 14:17
Okunma
:
1.199 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları