Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 3-A, 3-B, 3-C Sınıfı Öğrencileri Lösemili Çocuklara Destek Oldular.
3-A, 3-B, 3-C Sınıfı Öğrencileri Lösemili Çocuklara Destek Oldular.
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 3-A, 3-B, 3-C Sınıfı Öğrencileri Lösev Dükkan (Ispanak ) Ürünlerinin Satışını Yaparak Lösemili Çocuklara Destek Oldular.

LÖSEV, tüm lösemili çocuklara tedavi için yardımcı olma ve ihtiyaçlarını karşılama amacını gütmektedir. Bu yardım amaçlarının başlıcaları sağlık ve eğitim konusunda olmakla birlikte, hasta çocukların genel olarak bu hastalığa yakalanma süreçlerini (kalıtsal ya da edimsel olmak üzere) araştırıp bu yöndeki tedavi süreçlerinin üzerine gitmektir.

Tedavisi başarıyla sonuçlanan eski hastaların ve annelerinin ortak çalışmalarıyla ürettikleri ürünleri sattıkları LÖSEV DÜKKAN (yaygın adıyla ISPANAK), LÖSEV’in Ankara merkezi ve İstanbul bürolarında yer almaktadır. Bu ürünlerin satışıyla elde edilen gelir direk olarak lösemili çocukların tedavileri için harcanmaktadır.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 3-A, 3-B, 3-C sınıfı öğrencileri 13.04.2018 Cuma günü Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında LÖSEV DÜKKAN ürünlerinin satışını gerçekleştirerek Lösemili Çocukların sağlıklarına kavuşması için LÖSEV’e destek oldular.

LÖSEV DÜKKAN ürünlerinin satışından elde ettikleri geliri LÖSEV’e bağışlayan 3. Sınıf öğrencilerimiz, Lösemili çocukların yalnız olmadıklarını destekleriyle göstermiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Fatma TURAN,Selin ERÇİN,Serkan ŞEKER
Tarih
:
16 Nisan 2018, Pazartesi 14:39
Okunma
:
1.078 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları