Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 20 Mart 7.Sınıflar Talk To Okyanus Etkinliği
20 Mart 7.Sınıflar Talk To Okyanus Etkinliği
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 20 Mart Çarşamba günü gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrenciler “18 Mart Çanakkale Zaferi ‘nin”tarihimizdeki yeri ve önemi hakkında konuştular.

Okyanus Koleji öğrencileri gündemdeki önemli gün ve haftaları takip ediyorlar. Bu haftaki Talk to Okyanus etkinliğinde Okyanus Koleji öğrencileri “18 Mart Çanakkale Zaferi” ile ilgili sunumlarını yaptılar. Şanlı tarihimizde çok önemli bir yere sahip olan ‘’18 Mart Çanakkale Zaferi’’ 104.yılı anma törenleri çerçevesinde ,bu büyük zaferin ulusumuza kattığı değerleri öğrenciler paylaştılar.

Öğrenciler,günün anlam ve önemini belirtip ,dinleyicileri tarihi bir yolculuğa çıkartırken ,uğruna nice kanlar dökülen vatanımıza ,her daim sahip çıkmamız ve geleceğe yön vermesi açısından hep hatırlatılması gerektiğinin üzerinde özellikle durdular. " Gazi Mustafa Kemal önderliğinde savaşan,gazi ve şehit olan milli kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz ‘’ifadesini onurla paylaşan ve etkinliğe katılım gösteren öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder ve bayrağımızın dalgalanması için birlik ,beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadelenin idrak ettirilmesini ve gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı bir borç bilir. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
21 Mart 2019, Perşembe 11:00
Okunma
:
431 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları