Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 2. Sınıflar, Hayallerini Tasarladı
2. Sınıflar, Hayallerini Tasarladı
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 2. Sınıf öğrencileri, hayallerini proje ödevleriyle tasarıma dönüştürerek birbirinden güzel çalışmalar hazırladılar.

Onlar, Avcılar Okyanus Koleji 2. Sınıf öğrencileri...

Hayallerini proje ödevleriyle tasarıma dönüştürdüler. Düşlediklerini ve düşündüklerini yaptıkları proje ödevleriyle anlattılar.

Hayal ettikleri yaşam ortamlarını geometrik şekil ve cisimlerle inşa ettiler. Geleceğe dair inanılmaz güzellik ve görselliğe sahip, yaşam ortamları oluşturdular. Evler, siteler, hastaneler, alışveriş merkezleri, okullar, iş merkezleri ve oyun parkları inşa ettiler.

Onlar dünyanın çeşitli ülkelerini, kültürel zenginliklerini, geleneklerini, yemeklerini, çocuk oyunlarını ve daha nice özelliklerini yaptıkları çalışmalarla ülkemize getirdiler. Görenlere adeta o ülkelere gitmiş hissi yaşattılar.

Onlar Türkçe sözlükler hazırlayarak dilimizin zenginliklerini tanıttılar. Güzel Türkçemizi anladılar ve anlamlandırdılar.

Ve onlar yaptıkları bu çalışmaları, 23-24 Mayıs 2013 tarihlerinde diğer sınıflara ve velilere sergileyerek, becerilerini sundular.

Çalışmalara emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
31 Mayıs 2013, Cuma 12:34
Okunma
:
1.839 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları