Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 2. Sınıf Öğrencileri ‘Spelling Bee’ Yarışması Sınıflar Arası Etabında
2. Sınıf Öğrencileri ‘Spelling Bee’ Yarışması Sınıflar Arası Etabında
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2.Sınıf Öğrencileri 09.01.2019 Çarşamba Günü Konferans Salonunda Yarışma Etkinliğinin İkinci Etabına Katıldılar.

Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2.sınıf öğrencileri 09.01.2019 Çarşamba günü konferans salonunda yarışma etkinliğinin ikinci etabına katıldılar.

Öğrenciler etkinliğe sarı-siyah ağırlıklı kıyafetler giyerek konsepte uygun bir şekilde katılım sağladılar. Önceki tarihlerde gerçekleşen sınıf içi etkinlikte seçilen sınıf temsilcileri öncelikle sahneye alındı ve ikinci etap kuralları konusunda bilgilendirildiler. İki raunttan oluşan yarışmanın ilk raundu, 5 ve 6 harfli İngilizce kelimelerin kısa bir süreliğine öğrenciler tarafından okunmasına izin verilerek hecelenmesiyle tamamlandı. Eleme usulü devam eden yarışmada ilk raundu başarıyla tamamlayan öğrenciler sonraki rauntta daha uzun İngilizce sözcükleri bakmadan yalnızca İngilizce öğretmenlerinden dinleyerek hecelemeye çalıştılar. 

Yarışma sonucunda, her iki aşamayı da başarıyla tamamlayan öğrenciler, ikinci dönemde kampüsler arası olarak düzenlenecek yarışmada kampüs temsilcisi olmaya hak kazandılar.

Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
FUNDA YAMAK
Tarih
:
11 Ocak 2019, Cuma 11:21
Okunma
:
1.435 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları