Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 2-E ve 2-F Sınıfları 'Duygularım Değişebilir' Etkinliğinde
2-E ve 2-F Sınıfları 'Duygularım Değişebilir' Etkinliğinde
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E ve 2-F sınıfı öğrencileri 2 Ekim tarihinde Hayat Bilgisi dersi kapsamında duygularım değişebilir etkinliğini gerçekleştirdiler.

Sosyal ve duygusal gelişim üstün zekalı ve yetenekli öğrenciler için çok önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle üniteler içerisinde duygular konusu işlendiğinde, Sosyal Duygusal Gelişim dersi içerisindeki etkinlikleri uygulayarak bu konuları tamamlamak daha yararlı olacaktır. Bu düşünceden yola çıkarak sınıfta duygular konusunu bu etkinlikler ile işleyerek, duygularımızın gün içerisinde değişebileceğini ve herkesin aynı durumda farklı duygular hissedebileceğini 2-E ve 2-F sınıfı yaşayarak öğrenmiş oldu.

Öğrencilerin her biri kağıtlar üzerine çeşitli duygu ifadeleri çizdiler. Öğretmenin okuduğu çeşitli durumlar karşısında herkes aynı anda istediği duyguyu kaldırdı. Daha sonra herkes birbirinin duygularına bakarak farklı duygular hissedebildiklerini fark ettiler. Eğlenerek ve öğrenerek dersi tamamlamış oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Gülşah ÖZER,Emine GEZER
Tarih
:
20 Ekim 2017, Cuma 14:50
Okunma
:
1.200 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları