Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 1.Fen Bilimleri Laboratuar Günleri
1.Fen Bilimleri Laboratuar Günleri
  • Paylaş
Avcılar ve Büyükçekmece ilçeleri özel ve resmi ilköğretim okulları Fen ve Teknoloji Öğretmenlerinin katıldığı 1.Fen Bilimleri Laboratuar Günleri kapsamında okulumuz Avcılar Merkez laboratuarlarının açılışı yapıldı. Açılışı

     Avcılar ve Büyükçekmece ilçeleri özel ve resmi ilköğretim okulları Fen ve Teknoloji Öğretmenlerinin katıldığı 1.Fen Bilimleri Laboratuar Günleri kapsamında okulumuz Avcılar Merkez laboratuarlarının açılışı yapıldı. Açılışı hocaların hocası Prof. Dr. Ali Rıza BERKEM yaptı.

     Prof. Dr. Oktay SİNANOĞLU Fen Bilgisi laboratuarı, Prof. Dr. Feza GÜRSEY Fizik laboratuarı,  Prof. Dr. Ali Rıza BERKEM Kimya laboratuarı ve İbn-i Sina Biyoloji laboratuarlarında iki gün boyunca deneyler yapıldı. Etkinliğin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi. Ayrıca katılımcılara laboratuar kulanım kılavuzu kitabı hediye edildi.

      1. Fen Bilimleri Laboratuar Günleri Etkinliğine katılan öğretmenlerimizin göndermiş olduğu teşekkür yazıları BARGEM üyelerini gururlandırdı. Öğretmenlerimizin teşekkür yazıları; 

      Sayın İlyas Samet Ergün ve Tüm Bargem Ekibi,

      28-29 Nisan 2007 de okulunuzda düzenlediğiniz “1. Fen Bilimleri Laboratuar Günleri” seminerinize katıldım ve Fen Bilgisi Öğretmeni olmanın ne kadar keyifli ve heyecan verici olduğunu bir kez de sayenizde hissettim. Organizasyonunuzda her şey ince ince  düşünülmüş, planlanmış ve etüt edilmiş. ( Analitik beyinlerin işi olduğu belli.) Her anından büyük keyif aldım.

      Mekanınızı, imkanlarınızı, bilgi ve tecrübelerinizi ama her şeyden önemlisi bilim öğretmenin heyecanını bizimle paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim.

     Umarım başlatmış olduğunuz bu iyilik hareketi sizin çekirdek ekibinizin etrafında büyüyerek devam eder ve umarım başkalarına da örnek olur. Söylemeden geçemeyeceğim seneye bu etkinliği nasıl düzenleyeceksiniz bilmiyorum çünkü katılmak isteyenler şimdiden iki katına çıktı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Mayıs 2007, Cuma 00:00
Okunma
:
2.061 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları