Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 19 Aralık Çarşamba 7. Sınıflarda Talk To Okyanus Etkinliği
19 Aralık Çarşamba 7. Sınıflarda Talk To Okyanus Etkinliği
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencileri Talk to Okyanus Etkinliğini 19 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrenciler “Human Rights and Democracy” (İnsan Hakları ve Demokrasi) konusuyla ilgili konuşma yaptılar.

Bu haftaki Talk to Okyanus etkinliğinde öğrenciler “ İnsan Hakları ve Demokrasi” konusu hakkında düşüncelerini ifade ettiler. Çeşitli konular hakkında yaptıkları araştırmalarla bilgi veren öğrenciler her geçen gün kendilerini daha iyi ifade ediyor ve konuşma becerilerini geliştiriyorlar.

Akıcı bir dille İngilizceden zevk alan öğrenciler öz güvenle sunumlarını yapıyor ve coşkulu hitabet güçleriyle bizleri etkiliyorlar. Öğrenciler, konunun önemini vurgulayan sözleri yansıtan pankartlarla da destekte bulunuyorlar.Paylaştıkları bilgilerle konunun önemini vurgulayan diğer branş öğretmenleri de etkinliğe katkıda bulunuyorlar.

Konuyla ilgili araştırma yapan ve paylaştıkları fikirlerle etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
26 Aralık 2018, Çarşamba 11:16
Okunma
:
623 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları