Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 15 Mart 5.Sınıflarla Okyanus Channel Etķinliği
15 Mart 5.Sınıflarla Okyanus Channel Etķinliği
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri Okyanus Channel Etkinliğini 15 Mart Cuma günü gerçekleştirdi. Etkinlikte 5. Sınıf öğrencileri Breaking News (Güncel Haberler) , Fashion Culture News (Moda Kültür Haberleri) Fashion Show News (Moda Haberleri ), Sport News (Spor Haberleri) ve Weather Forecast (Hava Durumu) haberlerini sundular.

Okyanus Channel’da öğrenciler, her hafta güncel konuları takip ederek haberlerini sunup dinleyicilere bilgiler aktarmaya devam ediyor. Okyanus Koleji öğrencileri, yapılan etkinlikle her geçen gün daha etkin ve akıcı bir dilde haber sunumu yapıyor ve yabancı dil yeteneklerini pratiğe dökme fırsatı elde ediyorlar.Dinleyici olarak katılan öğrencilerimiz de dinleme ve anlama becerilerini geliştirip ,anladıklarını hayata geçirebilme yönünde bir adım daha atmış oluyorlar.

Okyanus Channel köşesinde, 5/A sınıf öğrencileri Spor Haberlerini,5/B sınıfı öğrencileri Moda Kültür Haberlerini, 5/C sınıf öğrencileri de Moda Haberleri ve Hava Durumu Haberlerini sundu. Akıcı ve coşkulu bir şekilde haber sunumu yapan öğrenciler, güncel haberlerden moda dünyasındaki önemli gelişmelere, farklı ülkelerin kültürleri hakkındaki önemli ve çarpıcı bilgilere, spor haberlerinden önümüzdeki haftanın hava durumuna kadar birçok önemli bilgiyi paylaşım yaparak etkinliğe renk kattılar ve bir sonraki haberler için bizleri heyecanlardılar. Etkinlikte haber sunumlarını yapan ve dinleyici olarak katılım gösteren tüm öğrencilere Okyanus Koleji teşekkür eder. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
21 Mart 2019, Perşembe 10:55
Okunma
:
497 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları