Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Who Wants To Be A Millionaire?"
"Who Wants To Be A Millionaire?"
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise İngilizce Zümresi tarafından düzenlenen "Who Wants To Be A Millionaire?" yarışmasına katılan öğrenciler, İngilizce pratiği yaparak eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Yabancı dil eğitimine büyük önem veren Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin İngilizce bilgilerinin gelişmesi ve pratik yapmalarını sağlamak için İngilizce Bilgi Yarışmaları düzenlenmeye devam ediyor.
 
Bahçeşehir Okyanus Koleji İngilizce Lise Zümresi tarafından düzenlenen "Quiz Show" formatlı İngilizce Bilgi Yarışmaları'ndan biri olan "Who Wants To Be A Millionaire?" (Kim Milyoner Olmak İster?) adlı yarışma 9 Nisan 2013 Çarşamba günü Konferans Salonu'nda yapıldı.
 
11- C Sınıfı'ndan Kerem Atasoy'un sunuculuğunu yaptığı, 10. ve 11. Sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışma, İngilizce'nin Okyanus Kolejleri'nde bir yaşam tarzına dönüşmesine katkı sağladı. Öğrencilerin yabancı dil eğitimi, kitaplar ve sınıf ortamıyla sınırlanmayıp, gerçek yaşamda uygulanır hale getirildi.
 
İngilizce, Almanca, Tarih, Coğrafya, Müzik, Tiyatro, Edebiyat, Sanat, Spor ve Güncel konularda sorular sorulan yarışmada 10. soruya kadar doğru cevap veren 10-A Sınıfı öğrencisi Ezgi Alemdar 1.'liği elde ederek, 10 Okyanus Yıldızı’nın sahibi oldu.

Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Nisan 2013, Cumartesi 11:28
Okunma
:
1.805 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları