Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Öğrencinin Başarısında Ailenin Rolü" Semineri
"Öğrencinin Başarısında Ailenin Rolü" Semineri
  • Paylaş
Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Koleji velilerine, Rehberlik Birimi tarafından "Öğrencinin Başarısında Ailenin Rolü" konusunda seminer verildi.

Eğitim ailede başlar... Okyanus Kolejleri'nde de bu bilinçle velilere yönelik rehberlik seminerleri düzenleniyor.
 
Ataşehir Okyanus Koleji'nde 16 Şubat 2013 Cumartesi günü, Sancaktepe Okyanus Koleji'nde de 23 Şubat 2013 Cumartesi günü, Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul velilerine, 2. Dönem'in ilk veli semineri verildi.
 
Okyanus Kolejleri Rehberlik Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik'in keyifli sunumuyla gerçekleşen seminerde, "Öğrencinin Başarısında Ailenin Rolü" konusu ele alındı.
 
Velilerin görüşleri ve sorularıyla daha da renkli hale gelen seminerde, veli-öğrenci etkileşiminin incelikleri, iletişimin başarısı üzerindeki olumlu yansımaları yaşamdan örneklerle paylaşıldı.

Seminere katılan veliler, çocuklarının öğrenim başarısı üzerinde ne derece etkin oldukları ve hangi olumlu davranışlar ile bu etkilerini arttırabilecekleri konusunda bilgi edindiler.

Başarıyı oluşturan bileşenler, sorumluluk kazandırma, aile içi iletişimin önemi gibi önemli konuların ele alındığı seminerin sonunda soru-cevap bölümü ile yararlı paylaşımlarda bulunuldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Şubat 2013, Cumartesi 09:31
Okunma
:
6.543 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları