Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi Devam Ediyor
'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi Devam Ediyor
  • Paylaş
Proje kapsamında doktor olmak isteyen 5. sınıf öğrencilerimizle, Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesinde Uzman Doktor ve aynı zamanda 5. Sınıf velimiz olan Doktor Ozan Beytemür ve yine aynı hastanede 5. Sınıf velimiz Doktor Neriman Güleç eşliğinde 22.03.2018 tarihinde meslek ziyareti düzenledik.

Doktor olmak isteyen öğrencilerimiz,mesleğe sahip olmak için almaları gereken eğitim ve süreci üzerine merak ettikleri soruları sordular. Dr. Ozan Beytemür doktorların üniversite eğitim süreçlerinden, uzmanlaşmak istedikleri alanları tercih etme aşamalarından ve girmeleri gereken sınavlardan bahsederek, bu mesleği tercih edecek öğrencileri zorlu bir yolculuğun beklediği konusunda bilgilendirdi. Bazı uzmanlık alanlarının içeriğini merak eden öğrenciler doktorlukta hangi alanları tercih edebilecekleri konusunda bir fikir sahibi oldular.
Ziyaretimiz sonrasında öğrencilerimiz, meslek hakkında yararlı birçok bilgi edindiklerini ve şimdiden çok çalışmaları gerektiğini anladıklarını söyleyerek, bu fırsatı onlara sundukları için öğretmenlerine ve destek olan Doktorlarımıza teşekkür etti.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
23 Mart 2018, Cuma 11:31
Okunma
:
1.175 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları