Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Dünyamızın Katmanları" ve Gece-Gündüz Etkinliği"
"Dünyamızın Katmanları" ve Gece-Gündüz Etkinliği"
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri "Gece-Gündüz Oluşumu" nu, 4. Sınıf öğrencileri de "Dünyamızın Katmanları" konusunu sınıfta yapılan görsel bir sunumla öğrendiler.

Okyanus Kolejleri'nde farklılaştırılmış eğitim çalışmaları kapsamında, kalıcı öğrenmeyi sağlayan etkinlikler devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri Fen ve Teknoloji Dersi'nde "Gezegenimiz Dünya" ünitesinde "Dünyamızın Katmanları" konusunu çeşitli etkinliklerle öğrendiler.

Sınıflar gruplara ayrıldı ve her grup hazırladığı sunumu sınıf içinde sundu. Dünyamızın katmanlarını yaparak ve yaşayarak öğrenen öğrencilerin performansları görülmeye değerdi.

Avcılar Okyanus Koleji'nde 1-5 Nisan 2013 tarihleri arasında da 3. Sınıflar'a uygulanan "Gece-Gündüz Oluşumu" adlı etkinlikle de öğrencilerin hem bilişsel hem de devinişsel özellikleri geliştirildi.

Hayat Bilgisi Dersi'ndeki "Bizim Gezegenimiz" adlı konuyla ilgili güneş materyali hazırlanarak, yerküre ve el feneri yardımıyla Dünya'nın kendi ve Güneş etrafındaki hareketi anlatıldı.

Bu etkinlikte aynı zamanda mevsimlerin oluşumunu da öğrenen öğrenciler, kalıcı öğrenme sağladılar.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Nisan 2013, Cumartesi 09:39
Okunma
:
5.161 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları