Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Bilingual" Eğitimde İngilizce Resim Dersi
"Bilingual" Eğitimde İngilizce Resim Dersi
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 1., 2. ve 3. Sınıf öğrencileri, "Bilingual (Çift Dilli Eğitim)" kapsamında Resim dersindeki renk ve kavramların İngilizcesi'ni öğreniyorlar.

Okyanus Kolejleri'nde İngilizce eğitimi "Bilingual (Çift Dilli Eğitim)" dersler ile Resim, Müzik ve Bilgisayar derslerini de kapsıyor..
 
Beylikdüzü Okyanus Koleji 1., 2. ve 3. Sınıf öğrencileri 2. Dönem'de de Resim derslerini İngilizce olarak işliyorlar. Öğretmenleri  ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli anlar geçiren öğrenciler, öğrendikleri bilgileri pekiştiriyorlar.
 
Yeni öğrendikleri kelimeleri ve konuları kullanıp resmederek, kendilerini ifade ediyorlar. Çalışmaların sonunda ortaya çıkan eserleri de panolarda sergiliyorlar.
 
"Bilingual" Dersler Nasıl İşleniyor?
 
"Bilingual" dersleri, 1., 2. ve 3. Sınıflar'da Görsel Sanatlar ve Müzik derslerinde; 4. Sınıflar'da ise Bilgisayar ve Görsel Sanatlar derslerinde İngilizce öğretmenlerinin desteği ile yürütülüyor.
 
Öğrenciler, önce Resim-Müzik ve Bilgisayar öğretmenleriyle beraber haftalık çalışmalarını yapıyorlar.
 
Hemen ardından derse dahil olan İngilizce Öğretmeni, yapılan çalışmalar ile paralel olan kelime gruplarını, cümle yapılarını, konu ile ilgili günlük konuşma diyaloglarını öğrencilerle beraber tekrar ederek pekiştiriyor.
 
Tüm bu çalışmaları günlük yaşamın bir parçası olarak gören öğrenciler, kendilerini ifade etme, çalışmalarını arkadaşlarına sunma, paylaşma ve beraber öğrenerek keyifli zamanlar geçirme fırsatı buluyorlar.

Haber
:
Özer Tuna
Editör
:
Özer Tuna
Tarih
:
28 Şubat 2014, Cuma 13:06
Okunma
:
2.147 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları