Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Annelerle Pasta Yapım" Etkinliğinde Lezzet Yarışı
"Annelerle Pasta Yapım" Etkinliğinde Lezzet Yarışı
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji'nde düzenlenen "Annelerle Pasta Yapımı Etkinliği"ne katılan öğrenci ve veliler, yaptıkları birbirinden güzel pastalarla yarıştılar.

Okyanus Koleji öğrenci ve velileri, eğlenceli etkinliklerde buluşmaya devam ediyorlar...

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde düzenlenen "Annelerle Pasta Yapımı Etkinliği"ne katılan öğrenci ve veliler, birbirinden güzel pastalar yaparak hünerlerini sergilediler.

27 Nisan 2013 Cumartesi günü Anaokulu Kademesi ve 1. Sınıf öğrenci ve velilerinin katıldığı "Annelerle Pasta Yapımı Etkinliği" gerçekleştirildi.

Öğrenci ve velilerin birlikte tasarladığı pastalar; tasarım, katılım, malzeme kalitesi ve hijyen alanlarında yarıştı.

Sancaktepe Okyanus Koleji yemekhanesinde gerçekleştirilen etkinlikte değerlendirmeler İnci Catering Executive Chef'i Muharrem Gül ve İlkokul velilerinden Executive Chef Mahmut Canpolat tarafından yapıldı.

Pastaları tek tek tadan şefler, ilk 3'e giren pastaları seçtiler.

Dereceye Giren Öğrenci ve Veliler

1.Ege ÇETİN (Meltem ÇETİN)

2.Ahmet Çağan ÇAKAR (Esra ÇAKAR)

3.Arda CANPOLAT (Reyhan CANPOLAT)

Yarışma sonunda dereceye giren öğrenci ve velilere plaket; etkinliğe katılan diğer öğrenci ve velileri de katılım belgeleri verildi.

Bu eğlenceli etkinlikte dereceye giren veli ve öğrencilerimizi kutlar, tüm velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
02 Mayıs 2013, Perşembe 16:03
Okunma
:
4.074 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Meltem Çetin / 03 Mayıs 2013, Cuma 11:35
Okulumuzda düzenlenen anne ve çocuk pasta yarışmasında, muhteşem enerji ve çocuklarımızın sevgi dolu sihir kattıkları birbirinden lezzetli yapılan pastalar için canı gönülden tebrik ediyorum ve tüm annelerinde ellerine sağlık.
Bu yarışmada emeği gecen okul Müdürümüz ve sınıf öncesi okul müdürü Seren hanıma, öğretmenimiz Merve hanıma, ve şef aşçılarımıza çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları