Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "1. OFEL Yurt Dışı Eğitim Fuarı"na Büyük İlgi
"1. OFEL Yurt Dışı Eğitim Fuarı"na Büyük İlgi
  • Paylaş
OFEL International Education ve Okyanus Kolejleri işbirliği ile düzenlenen "1. OFEL Yurt Dışı Eğitim Fuarı"na yoğun ilgi gösteren öğrenci ve velilerimiz, yurt dışında eğitim imkanlarını öğrenme fırsatı buldular.

Okyanus Kolejleri, öğrencilerine yurt dışındaki eğitim imkanlarını tanıtmak ve onları dünya gençleriyle buluşturmak amacıyla yeni bir organizasyona daha imza attı...
 
 OFEL International Education ve Okyanus Kolejleri işbirliğinde düzenlenen Yurt Dışı Eğitim Fuarları'nın ilki 18 Nisan 2013 Perşembe günü Avcılar Okyanus Koleji'nde yapıldı.
 
10.00-13.00 saatleri arasında tüm Okyanus Koleji öğrenci ve velilerinin ziyaretine açık olan 1. OFEL Yurt Dışı Eğitim Fuarı'na Kanada, ABD, Almanya, İngiltere ve Malta'dan okullar katıldı.

Fuarda, CLLC Canadian Language Learning Collage, FH-AAchen University, Newcastle Summer School, Bradfield Collage, Myerscoug Collage, FLS International Language Schools, London School of Commerce, Kensinhton College of Business, International Mediterranean Academy, English Time Language Schools gibi okulların temsilcileri yer aldı.

Fuara katılan öğrenci ve velilerimiz, ülke okulları stand ziyaretlerinin yanı sıra, eşzamanlı olarak Konferans Salonu'nda; Kanada, Almanya ve İngiltere'deki eğitim sistemi, burs olanakları, sınav koşulları, yaz dil okulları sunumlarını dinlediler.

Öğrencilerimizin yurt dışında eğitimle ilgili tüm sorularının cevaplandığı bu seminer ve fuar, her yıl Okyanus Kolejleri bünyesinde düzenlenmeye devam edecek.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
20 Nisan 2013, Cumartesi 11:03
Okunma
:
3.158 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Şebnem Babacan / 03 Nisan 2013, Çarşamba 16:45
Kızımı bu yaz İngiltere'ye göndermek istiyordum ; Bu fuar çok denk geldi, Okyanus ailesine teşekkürlerimi sunuyorum...
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları