Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Yer Altı Kentleri Çalıştayı Kapadokya
Yer Altı Kentleri Çalıştayı Kapadokya
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencileri, tarihi ve doğal güzelliklerin buluşma noktası olan Kapadokya bölgesini kapsayan rüya gibi bir geziye çıkacaklar.

23-24 ve 25 Mayıs 2022 tarihleri arasında (2 gece 3 gün) gerçekleşecek Kapadokya gezisi sayesinde öğrencilerimiz ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde inceleme fırsatı bulacaklardır.

Öğrencilerimize bizi biz yapan değerleri öğretmek, sahip çıkmalarını sağlamak ve gelecek nesillere aktarmalarını sağlayarak milli bilinci kazandırmak amacıyla çeşitli kültürel geziler düzenlemekteyiz. Pandemi sonrası yapmış olduğumuz ilk kütür gezimiz ülkemizin eşsiz güzelliklerine sahip olan Kapadokya Bölgesi’dir.

Kapadokya, doğa ve tarihin bir araya geldiği Türkiye'nin en gizemli yerlerinden biridir. Coğrafik olaylar bölgede peri bacalarını oluşturmuştur. Peri bacaları Kapadokya'yı özel bir yer olarak kılmıştır. İnsanları oldukça etkileyen bu bölge yerli ve yabancı turistlerin Türkiye'de en çok ziyaret ettiği turistik yerlerden biridir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistleri ağırlamaktadır.

Kapadokya gezisine katılmak için okul idarecileriyle ve sosyal bilgiler öğretmenlerimizle iletişime geçebilirsiniz. Başvuru için son gün 12 Mayıs Perşembe 2022

Kapadokya gezisi hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 


Haber
:
Sevda GÜL
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
20 Nisan 2022, Çarşamba 12:20
Okunma
:
877 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları