Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | UPGRADE-Mid sınavları ile 21.yüzyıl vizesini alan öğrenciler Okyanus Kolejleri’nde yetişiyor…
UPGRADE-Mid sınavları ile 21.yüzyıl vizesini alan öğrenciler Okyanus Kolejleri’nde yetişiyor…
  • Paylaş
İletişim, adaptasyon ve inovasyon yetenekleri ekseninde şekillenen 21.yy dünyasında, bilimsel, yaşam ve okuryazarlık becerileri tüm dünya ülkelerinin yeni nesil eğitim-öğretim sistemlerinin odak noktası olmaktadır.

Çağımızın bilim ve teknolojisi ile küçülen dünyasında; öğrenci olmak “becerisi yüksek vatandaş” olmayı gerekli kılmaktadır. Bu doğrultuda 21.yy öğrenci profiline uygun öğrenciler;düşünme ve öğrenme becerilerini,doğru çalışma araçlarıyla birleştirenler ve dünya entegrasyonunu sağlayabilenler olacaktır.

Okyanus Kolejleri bu hedef doğrultusunda; PEARSON-ASSURED akreditasyonuna sahip P-wise eğitim sistemiyle dünyadaki akranlarıyla aynı becerilere sahip olan öğrenciler yetiştirmektedir.

2017- 2018 Eğitim-Öğretim yılında ABİDE sınavları ile başladığımız 21.yy becerilerini kazandırma sürecine UPGRADE-mid sınavları ile devam edilmektedir.

UPGRADE-mid sınavları ile öğrencilerimizin aşağıda gösterdiğimiz 21.yy becerilerini kazandırma süreci ölçülerek gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır.

Okyanus Kolejleri UPGRADE-mid yıl sonu sınavı 02-03 Mayıs 2019 Perşembe ve Cuma günü 5 ve 6. sınıf öğrencilerimize toplam dört oturumda gerçekleştirilecektir.

 

5 Mayıs 2019 Perşembe günü: TÜRKÇE ve FEN BİLİMLERİ,

6 Mayıs 2019 Cuma günü: MATEMATİK ve SOSYAL BİLGİLER derslerinden oluşacaktır.

Her bir uygulama 40 dakikalık bir ders saati içerisinde gerçekleştirilecektir.

Sınava ilişkin test planı,

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.


Haber
:
Necla ÇİÇEK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
25 Nisan 2019, Perşembe 10:45
Okunma
:
1.283 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları