Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Uluslararası Milset Bilim Fuarında Türkiye Temsilcisi Siz Olun!
Uluslararası Milset Bilim Fuarında Türkiye Temsilcisi Siz Olun!
  • Paylaş
MILSET Dünya çapında organizasyonlar gerçekleştiren bilimsel bir kurumdur. Okulumuz 2015 yılından beri MILSET'in düzenlemiş olduğu MILSET ASIA, MILSET EUROPE ve MILSET INTERNATIONAL Bilim fuarlarına düzenli olarak katılım sağlamaktadır.

Yarışma Tarihi: 22-28 Eylül 2019-05-08

Yer: Abu Dhabi National Exhibition Centre (ADNEC)
Son Başvuru: 30 Mayıs 2019-05-08

Katılım ve Ulaşım Ücreti: 350€ + Uçak Bileti

(Katılım ücretlerine dâhil olan hizmetler; Şehir içi transfer, konaklama, yeme-içme ve gezi)

Son Ödeme Tarihi: 25 Haziran 2019

Yarışma Adresi: https://www.esi2019.ae/en/Pages/Home.aspx#

 

Bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek olan MILSET INTERNATIONAL’aAbu Dhabi’de katılım sağlayacağız. Bu organizasyona katılmak isteyen öğrenciler kendi projeleri olmasa dahi diğer proje ekiplerine dâhil edilebilecektirler. İstekli öğrenciler idarecileri aracılığı ile BARGEM birimi ile iletişime geçebilirler.

 

NEDEN MİLSET?

  • Expo-Sciences International, gençleri, eğitimcileri ve Asya, Avrupa, Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Afrika'dan bilimsel uzmanları bir araya getirerek fikir alışverişinde bulunmak ve ağ kurmayı ve uluslararası işbirliğini destekleyen bilimsel projeleri karşılaştırmak için bir araya gelen rekabetçi bir etkinliktir.
  • Gençlerin, araştırma, bilim ve teknoloji yenilikçiliğine yönelik çabalarını ve ilgilerini vurgulamak için kişisel gelişimlerine katkıda bulunur
  • Sanayinin, eğitim sektörünün ve toplumun yararına, fikir alışverişinde bulunur ve bugünün dünyasının ihtiyaçlarına göre eylemler oluşturmak için bilimsel, teknik ve sosyal projelerin geliştirilmesi amaçlarıyla diğer kurumlarla ilişkiler kurmayı sağlar.
  • Bilgilerin genç kitleye yayılmasına izin vererek, gençlerin projelerini uluslararası düzeyde temsil etmesini sağlar.
  • Çok kültürlü bir ortamda bilimsel kültürün desteklenmesi, daha yüksek standartlarda bilimsel faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için tecrübe ve iyi uygulamaların paylaşılması için alan yaratılmasını sağlar.

Haber
:
Abdullah KARALAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
09 Mayıs 2019, Perşembe 18:09
Okunma
:
884 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları