Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | P-Wise Uyum Programı kapsamında Ortaokul’da Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik
P-Wise Uyum Programı kapsamında Ortaokul’da Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik
  • Paylaş
Öğrencilerin okula uyum sağlaması ve kendisini bulunduğu okula ait hissetmesi bizim için çok önemlidir. Bu aidiyet duygusunun temellerini atmak, ilkokuldan ortaokula geçiş sürecinde öğrenci ve velilerin tedirginliklerini azaltmak, Ortaokul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimini tanıtmak, rehber öğretmenlerin öğrencileri tanımasını sağlamak adına P-Wise Uyum Programı kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 Ortaokul’da öğrenciler biyolojik olarak yaşadığı değişimlerden dolayı tedirginlik,arkadaşlarının fikirlerini fazlasıyla önemseme, bireyselleşmek istediği, kimlik bulma çabasında olduğu bir dönem yaşarlar. Rehberlik birimi olarak bu değişim ve gelişim döneminde öğrencilerimizin psikolojik, sosyal ve akademik durumları ile bütüncül olarak ilgileniyor ve bu süreci yumuşak bir geçişle tamamlamayı, topluma mutlu çocuklar kazandırmayı tüm çalışmalarımızın asıl amacı olarak hedefliyoruz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.


Haber
:
Yıldız ÖZGÜR GÜREL
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
30 Aralık 2019, Pazartesi 11:28
Okunma
:
794 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları