Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Ortaokul 7. Sınıflar Arası V. Münazara Turnuvası’nda Şampiyonlar Belli Oldu
Okyanus Kolejleri Ortaokul 7. Sınıflar Arası V. Münazara Turnuvası’nda Şampiyonlar Belli Oldu
  • Paylaş
Okyanus Koleji 7. Sınıflar Arası V. Münazara Turnuvası finali gerçekleşti.

10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen finalinde izleyiciler oldukça keyifli ve entelektüel anlara tanık oldu. Finalde yarışmacılar "Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması milli benlik üzerine kötü etki yapar. / Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması dilimizi zenginleştirir." tezlerini savundular.

İstanbul’da ev sahibinin Ataşehir kampüsü olduğu, Sancaktepe ile Çekmeköy kampüsleri arasında gerçekleşen turnuvayı "Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması dilimizi zenginleştirir" tezini savunan Çekmeköy kampüsü kazanıp 14 kampüs arasından 1. olmuştur. Ankara’da yapılan turnuva finalini kazanan Eryaman, İzmir’de kazanan Bornova, Bursa’da ise kazanan İnegöl şubesi olmuştur. Adana, Antalya, Diyarbakır ve Tatvan kampüsleri kendi içlerinde turnuva yapıp kazanan sınıfları belirlemiştir. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, özgüven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği turnuvada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de aktif rol oynamıştır. İstanbul’daki final karşılaşması sonunda ortaokul kademesi Türkçe Bölüm Başkanı Tuğba Akgün tarafından her iki kampüsümüzün öğrencilerine de katılım belgeleri takdim edilmiştir.

Yarışmayı kazanan kampüslerimizin öğrenci ve öğretmenlerini tebrik eder, yarışmaya katılan tüm kampüslerimize teşekkür ederiz. Unutmayalım ki neyi savunduğumuz değil nasıl savunduğumuz önemlidir.


Haber
:
Tuğba AKGÜN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
25 Nisan 2019, Perşembe 11:21
Okunma
:
1.387 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları